Feliratkozás, tagság, előfizetés

Ezen az oldalon összeszedtem, hogy mit kapnak a feliratkozók, és mivel, mennyivel kapnak többet a támogató tagok és az előfizetők.
Feliratkozás, tagság, előfizetés
Photo by Papaioannou Kostas / Unsplash

Feliratkozás – Ingyenes

A mecseki müzlire bárki feliratkozhat. Ehhez csak meg kell adnod az e-mail-címedet, és a következő számtól kapod a hírlevelet. Egészen pontosan ezt kapják a feliratkozók:

Feliratkozás előtt mindenképpen olvasd el az Adatvédelmi irányelveket.


Előfizetés – 1190 Ft/hónap

Hírlevelenként kevesebb, mint egy jó kávé áráért ezt kapják az előfizetők:

  • új, teljes hírlevél minden csütörtök reggel,
  • kevesebb, mint 10 perc alatt képben leszel az elmúlt hét nap legfontosabb híreivel,
  • egy csomó érdekességet tudsz meg Pécsről,
  • jó érzéssel tölt el, hogy segítesz működtetni a mecseki müzlit.

Ha már feliratkoztál, akkor bejelentkezés után, közvetlenül a profilodból tudsz előfizetésre váltani. A fizetéshez a Stripe biztonságos szolgáltatását használjuk majd. A havidíj befizetése elsősorban bankkártyával, de Apple Pay és Google Pay segítségével is működik. A hírlevélről bármikor leiratkozhatsz. Az előfizetést bármikor lemondhatod, de az csak a fizetési ciklus végével szűnik meg.

Az előfizetéssel elfogadod az ászf-et, de előtte mindenképpen olvasd el az adatvédelmi irányelveket is.


A mecseki müzli 2022-es tagsági díjakból és előfizetésekből származó bevételeinek 10%-át a Pécsi Közösségi Alapítványnak utalom tovább. 

Tagság – 1990 Ft/hónap

A támogató tagok azt kapják, amit az előfizetők. Illetve kapnak néhány további lehetőséget: csatlakozhatnak egy zárt csoporthoz, javaslatokat tehetnek nagyobb témák feldolgozására, közvetlenül elmondhatják a véleményüket. Azaz alakíthatják a mecseki müzli jövőjét. Kapnak néha egy-egy kizárólag tagoknak szóló hírlevelet is, amiben elmondom, hogy merre megy a müzli: mik a rövid és hosszú távú célok, mit sikerült elérni. De a legfontosabb, hogy sokkal nagyobb mértékben segítik a hírlevél működését.

Ha már feliratkoztál vagy előfizettél, akkor bejelentkezés után, közvetlenül a profilodból is tagságra tudsz váltani. A tagsági díj befizetéséhez a Stripe biztonságos szolgáltatását használjuk. A havidíj befizetése elsősorban bankkártyával, de Apple Pay és Google Pay segítségével is működik. A hírlevélről bármikor leiratkozhatsz. A támogató tagságot bármikor lemondhatod, de az csak a fizetési ciklus végével szűnik meg.

Támogató tagként elfogadod az ászf-et, de előtte mindenképpen olvasd el az adatvédelmi irányelveket is.


Megjegyzés: A mecseki müzli elsősorban magánszemélyeknek szól, az előfizetéshez, tagsághoz kapcsolódó tranzakciók után elektronikus bizonylatot kapsz. Ha:

  • anyagilag nem engedheted meg magadnak a tagságot, előfizetést, de nagyon szeretnél minden hírlevelet megkapni,
  • számlát szeretnél, mert pl. a cégeddel vagy adószámos magánszemélyként szeretnél előfizetni (min. 12 hónap - kedvezményesen),
  • több személynek szeretnél te fizetni (min. 12 hónap - kedvezményesen),
  • ajándékba adnál tagságot (min. 12 hónap - kedvezményesen),
  • inkább bankszámláról szeretnél utalni vagy PayPal-lal fizetnél (min. 12 hónap - kedvezményesen),

akkor mindenképpen keress meg közvetlenül: info@mecsekimuzli.com