Feliratkozás, előfizetés, támogatói előfizetés

Ezen az oldalon összeszedtem, hogy mit kapnak a feliratkozók, és mivel, mennyivel kapnak többet az előfizetők és a támogató előfizetők.

Feliratkozás, előfizetés, támogatói előfizetés
Photo by Papaioannou Kostas / Unsplash

Feliratkozás – Ingyenes

A Mecseki Müzlire bárki feliratkozhat. Ehhez csak meg kell adnod az e-mail-címedet, és a következő számtól kapod a hírlevelet. Egészen pontosan ezt kapják a feliratkozók:

Feliratkozás előtt mindenképpen olvasd el az Adatvédelmi irányelveket.


A Mecseki Müzli hírlevélben nincsenek reklámok, politikai hirdetések, a látogatók adatait nem adom el senkinek, így a bevételeket elsősorban az előfizetések és a támogatói előfizetések adják. Ha tetszik, amit olvasol, ha segítenél, hogy még sok Mecseki Müzli legyen, akkor kérlek válaszd az előfizetést vagy támogatói előfizetést!

Előfizetés – 1490 Ft/hónap

Hírlevelenként kevesebb, mint egy jó kávé áráért ezt kapják az előfizetők:

  • új, teljes hírlevél minden csütörtök reggel,
  • kevesebb, mint 10 perc alatt képben leszel az elmúlt hét nap legfontosabb híreivel,
  • egy csomó érdekességet tudsz meg Pécsről,
  • hirdetésmentes hírlevél és weboldal (bejelentkezve!).

Ha már feliratkoztál, akkor bejelentkezés után, közvetlenül a profilodból tudsz előfizetésre váltani. A fizetéshez a Stripe biztonságos szolgáltatását használjuk majd. A havidíj befizetése elsősorban bankkártyával, de Apple Pay és Google Pay segítségével is működik. A hírlevélről bármikor leiratkozhatsz. Az előfizetést bármikor lemondhatod, de az csak a fizetési ciklus végével szűnik meg.

Az előfizetéssel elfogadod az ászf-et, de előtte mindenképpen olvasd el az adatvédelmi irányelveket is.


Támogató előfizetés – 2990 Ft/hónap

A támogató előfizetők azt kapják, amit az előfizetők. Illetve kapnak néhány további lehetőséget: javaslatokat tehetnek nagyobb témák feldolgozására, közvetlenül elmondhatják a véleményüket. Azaz alakíthatják a Mecseki Müzli jövőjét. Kapnak néha egy-egy kizárólag nekik szóló hírlevelet is, amiben elmondom, hogy merre megy a Müzli: mik a rövid és hosszú távú célok, mit sikerült elérni. De a legfontosabb, hogy sokkal nagyobb mértékben segítik a hírlevél működését.

Ha már feliratkoztál vagy előfizettél, akkor bejelentkezés után, közvetlenül a profilodból is támogatói előfizetésre tudsz váltani. A befizetésekhez a Stripe biztonságos szolgáltatását használjuk. A havidíj befizetése elsősorban bankkártyával, de Apple Pay és Google Pay segítségével is működik. A hírlevélről bármikor leiratkozhatsz. Az előfizetést bármikor lemondhatod, de az csak a fizetési ciklus végével szűnik meg.

Az előfizetéssel elfogadod az ászf-et, de előtte mindenképpen olvasd el az adatvédelmi irányelveket is.


Megjegyzés: A Mecseki Müzli elsősorban magánszemélyeknek szól, az előfizetéshez kapcsolódó tranzakciók után elektronikus bizonylatot kapsz. Ha:

  • anyagilag nem engedheted meg magadnak az előfizetést, de nagyon szeretnél minden hírlevelet megkapni,
  • számlát szeretnél, mert pl. a cégeddel vagy adószámos magánszemélyként szeretnél előfizetni (min. 12 hónap - kedvezményesen),
  • több személynek szeretnél te fizetni (min. 12 hónap - kedvezményesen),
  • ajándékba adnál előfizetést (min. 12 hónap - kedvezményesen),
  • inkább bankszámláról szeretnél utalni vagy PayPal-lal fizetnél (min. 12 hónap - kedvezményesen),

akkor mindenképpen keress meg közvetlenül: info@mecsekimuzli.com