Impresszum, kapcsolat, szerzői jogok

Impresszum, kapcsolat, szerzői jogok

Kapcsolat

E-mail: info@mecsekimuzli.com


Kiadó

Kiadó: Gűth Ervin ev
Kiadó székhelye: Magyarország - 7624 Pécs, Tiborc u. 28/2.
A kiadásért felelős személy: Gűth Ervin
A szerkesztésért felelős személy: Gűth Ervin
NMHH okirat száma: CE/23246-2/2021.

Közreműködő: Kapás Réka


Szerzői jogok

Jelen honlap és a hírlevél kiadója Gűth Ervin (ev). Minden, a mecsekimuzli.com weboldalon és hírlevélben található tartalom a szerző, szerzők vagy a megjelölt harmadik személyek szellemi tulajdonának minősül.

A honlapon közzétett cikkek, fotóművészeti alkotások, videók valamint egyéb szerzői alkotások csak a szerző, illetve a kiadó kifejezett írásbeli engedélyével használhatóak fel, többszörözhetőek, közvetíthetőek a nyilvánosság felé. Ugyanez vonatkozik a nyilvánosság számára történő hozzáférhetővé tételre. Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36. § (2) bekezdésében foglaltak szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül.

A kiadó fenntart minden, a honlap és a hírlevél bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását magyar és nemzetközi jogszabályok védik. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A kiadó és a szerkesztő pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.



Kérsz mecseki müzlit?

Semmi felesleges szénhidrát, semmi szemét. Itt feliratkozhatsz az ingyenes hírlevélre. Próbáld ki!