Impresszum, kapcsolat, szerzői jogok

A mecseki müzli kiadója: Gűth Ervin ev
Kiadó székhelye: Magyarország - 7624 Pécs, Tiborc u. 28/2.
A kiadásért felelős személy: Gűth Ervin
A szerkesztésért felelős személy: Gűth Ervin

Kapcsolat

E-mail: info@mecsekimuzli.com

Szerzői jogok

Jelen honlap és a hírlevél kiadója Gűth Ervin (szerző). Minden, a mecsekimuzli.com weboldalon és hírlevélben található tartalom a szerző vagy a megjelölt harmadik személyek szellemi tulajdonának minősül.  

A honlapon közzétett cikkek, fotóművészeti alkotások, videók valamint egyéb szerzői alkotások csak a szerző, illetve a kiadó kifejezett írásbeli engedélyével használhatóak fel, többszörözhetőek, közvetíthetőek a nyilvánosság felé. Ugyanez vonatkozik a nyilvánosság számára történő hozzáférhetővé tételre. Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36. § (2) bekezdésében foglaltak szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül.

A szerző fenntart minden, a honlap és a hírlevél bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását magyar és nemzetközi jogszabályok védik. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A szerző pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

Kérsz mecseki müzlit?

Semmi felesleges szénhidrát, semmi szemét. Itt feliratkozhatsz az ingyenes hírlevélre. Próbáld ki!